Бањалука у духу Кочићевих дана

ГС
Бањалука у духу Кочићевих дана

БАЊАЛУКА - У духу Кочићевих дана, на улицама Бањалуке све присутне суграђане, али и многобројне туристе у петак и суботу, тачније 23. и 24. августа очекује изузетно богат и разноврстан програм.

У петак, 23. августа од 11.00 часова у Парку „Петар Кочић“ биће одржан Сајам старих и умјетничких заната и домаће радиности, који је прошле године пробудио велико интересовање код наших суграђана.

Послијеподневни часови резервисани су за низ изложби, ревија и манифестација.

Тако ће од 18.00 часова у Господској улици сви заинтересовани моћи да погледају изложбу „Петре ђе си да нас видиш?“ аутора Перице Ивановића, док ће од 19.00 часова централном улицом у склопу догађаја „Кочић на улицама“ продефиловати глумци који говорити Кочићева дјела.

У 19.30 часова Господском улицом продефиловаће и модна ревија коју организује Удружење жена „Дуга“, а која ће се кретати све до Музичког павиљона у Парку „Петар Кочић“.

На истој локацији у 20.00 часова биће додијељене и награде за полазнике Школице змијањског веза.

Наредни дан, субота 24. август изложбена поставка аутора Перице Ивановића „Петре ђе си да нас видиш?“ биће постављена у Музичком павиљону Парка „Петар Кочић“ од 18.00 часова, а након тога термин од 19.00 часова резервисан је за догађај „Кочић на улицама“ у Господској улици.

Сјајан програм биће настављен на тврђави Кастел са почетком у 20.30 часова када ће бити одржан стендап шоу „Реци ми да се шалиш“ чувеног стендап комичара Горана Винчића Винче.

Иначе, његов нови шоу обара све рекорде гледаности, а сале широм региона су попуњене до посљедњег мјеста.

Улаз на овај стендап шоу је бесплатан за све заинтересоване, а у случају кише догађај ће бити одржан у Банском двору.

Сајам старих и умјетничких заната и домаће радиности трајаће и у недјељу, 25. августа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана