Бањалука: Сутра обустава рада такси служби

Срна
Бањалука: Сутра обустава рада такси служби

Бањалука - Самостални такси предузетници из свих удружења такси службе града Бањалуке сутра ће од 7.00 часова потпуно обуставити рад такси служби, те организовати протестну вожњу од центра града до Нове аутобуске станице, гдје ће изнијети своје захтјеве о рјешавању проблема у раду.

Самостални такси предузетници Бањалуке желе да се ријеше проблеми настали условима конкурса за издавање такси паркинга на долазним перонима на Новој аутобуској станици, саопштено је из Занатско-предузетничке коморе регије Бањалука.

"Представници такси превозника изразиће и захтјеве за досљедно поштовање члана 16 из Одлуке о такси превозу Бањалуке, која се односи на омјер броја возила самосталних предузетника и броја возила предузећа, те захтијевати постављање саобраћајних знакова о регулацији саобраћаја на подручју града, а у вези са такси превозом", наводи се у саопштењу.

Поводом рјешавања ових проблема, самостални такси предузетници из свих удружења такси службе града Бањалука траже хитан састанак са надлежнима у Градској управи Бањалуке.

Изјаве за медије предвиђене су сутра код Нове аутобуске станице, у 8.30 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана