Бањалука: Санирана оштећења на неколико дјечијих игралишта

Срна
Бањалука: Санирана оштећења на неколико дјечијих игралишта

БАЊАЛУКА - На дјечијим игралиштима на подручју Бањалуке санирана су бројна оштећења која су углавном резултат дјеловања несавјесних појединаца, саопштено је из Градске управе.

Из Одјељења за комуналне послове истичу да је претходних дана замијењена поломљена дрвена греда на великој љуљашки на дјечијем игралишту у Улици Змај Огњеног Вука у Лазареву, као и оштећене клупе за сједење.

- Дио оштећене комуналне опреме саниран је на игралишту у Улици Стевана Мокрањца у насељу Нова варош - наводе из Одјељења, те подсјећају да је прије два мјесеца саниран уништени кров на тобогану на игралишту у Лоркиној улици у насељу Нова варош.

На неколико локација у приградским насељима током ове седмице постављене су и нове кошаркашке табле.

- У Радосавској и Зеленом виру смо поставили нове табле и обруче за баскет, а у наредном периоду обновићемо и табле на спортском игралишту које се налази у кругу основне школе “Георги Стојков Раковски” - саопштено је из Одјељења за комуналне послове.

Према Програму заједничке комуналне потрошње, за санацију и одржавање дјечијих игралишта у буџету града су планирана средства у износу од 30.000 КМ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана