Бањалука: Расписан јавни позив за суфинансирање пројеката

Срна
Бањалука: Расписан јавни позив за суфинансирање пројеката

Бањалука - Град Бањалука расписао је данас јавни позив за суфинансирање пројеката и програма из области културног стваралаштва.

Позив се односи на подручја ликовног стваралаштва, музичко-сценског стваралаштва, филмске умјетности и аудио-визуелних програма, те позоришне умјетности.

Јавни позив је отворен до 18. марта, а могу се пријавити удружења која дјелују у складу са Законом о удружењима и фондацијама Републике Српске, саопштено је из Градске управе Бањалука.

Заинтересована удружења требају бити регистрована и имати сједиште и адресу на подручју Бањалуке или је неопходно да су у складу са Законом о удружењима и фондацијама Републике Српске и Статутом удружења, основали организациони облик дјеловања на подручју града.

Удружења која се пријаве на позив могу се самостално пријавити за највише два пројекта, те за један партнерски пројекат.

Пријаве на јавни позив са потребном документацијом достављају се Одјељењу за друштвене дјелатности посредством Пријемне канцеларије Градске управе Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана