Бањалука: Погледајте који угоститељски објекти неће радити 8. и 9. јануара

РТРС
Foto: Илустрација

На подручју града Бањалука у суботу и недјељу, 8. и 9. јануара, привремено ће бити забрањен рад угоститељских објеката те точење алкохолних пића, како би се обезбиједила несметана прослава 9. јануара – Дана Републике, а наредба је донесена на захтјев МУП-а Републике Српске, Полицијске управе Бањалука, саопштено је из Градске управе.

У суботу 8. јануара од 16.00 до 21.00 час привремено се забрањује рад угоститељских објеката у Алеји Светог Саве - "Џони", "Дионис – ИЈ" и "Алеја".

У наведеном времену привремено је забрањено точење алкохолних пића у угоститељским објектима смјештеним на ширем простору око Спортске дворане "Борик" - у Алеји Светог Саве те улицама Бранка Ћопића, Мише Ступара, Академика Јована Сурутке и Гундулићевој.

У недјељу, 9. јануара од 7.00 до 15.00 часова привремено се забрањује рад угоститељских објеката у Улици краља Петра Првог Карађорђевића - "Мања", "Хелти Палас" и "Балкон".

Привремено се забрањује рад угоститељских објеката и на простору Трга Крајине и то "Сити", "Агапе", "Ђус бар", "Синема кафе", "Ла ностра пицерија" те угоститељски објекат на простору Парка "Петар Кочић" - "Стакленац" и у Јеврејској улици "Долче вита".

У недјељу се привремено забрањује точење алкохолних пића у свим угоститељским објектима у улицама Краља Петра Првог Карађорђевића – од раскрснице са Улицом Олимпијских побједника до раскрснице са Булеваром цара Душана, Видовданска, Бана Милосављевића, Српска, Владике Платона, Иве Лоле Рибара, Гајева, Марије Бурсаћ, Книнска, Јеврејска, Веселина Маслеше, Трг српских јунака, Краља Алфонса тринаестог и Николе Тесле.

Из Градске управе наводе да ће контролу извршења наредбе вршити Одјељење за инспекцијске послове и комуналну полицију Градске управе, уз асистенцију припадника МУП-а Републике Српске, Полицијске управе Бањалука.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана