Бањалука подржала обиљежавање дана јоге

Srna
Бањалука подржала обиљежавање дана јоге

БАЊАЛУКА - Амбасада Индије за БиХ обиљежава у недјељу, 21. јуна, Међународни дан јоге, а дио активности који ће бити одржан у Бањалуци подржаће Градска управа тако што ће на својој "Фејсбук" страници уживо преносити стандардизовани протокол јога вјежби.

 

Укључење из Бањалуке планирано је за недјељу у 12.45 часова, навели су из Градске управе.

Ове године тема Међународног дана јоге је "Јога од куће" и, у складу с тим, саопштили су из Амбасаде Индије, биће организован низ догађаја којима ће се не само поштовати физичка дистанца, већ ће се људи у Мађарској и БиХ повезати што је више могуће.

Овај догађај Амбасада Индије организује у сарадњи са еминентним инструкторима јоге из великих градова Мађарске и БиХ - Будимпеште, Сегедина, Дебрецина, те Бањалуке, Сарајева и Мостара, из којих ће се укључити уживо са програмом.

Програм ће почети Анкита Суд, инструкторка јоге из Центра за културу "Амрита Шер-Гил" из Будимпеште која ће вјежбање извести на Тргу хероја у Будимпешти, уз пренос на званичној "Фејсбук" страници Амбасаде Индије/фацебоок.цом/ИЦЦБудапестХунгарy/.

"Кроз разне дигиталне активности, Амбасада Индије нада се да ће ове године јога доживјети још већу промоцију и да ће се у догађај онлајн укључити још више људи и тако доживјети јединствено искуство вјежбања јоге, те допринијети успјеху овог значајног међународног догађаја", наводи се у саопштењу Амбасаде Индије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана