Бањалука: Обновљено више дјечијих и спортских игралишта

Srna
Бањалука: Обновљено више дјечијих и спортских игралишта

БАЊАЛУКА - У Бањалуци је ових дана обновљено више дјечијих и спортских игралишта која су оштетили углавном несавјесни појединци, саопштено је из градског Одјељења за комуналне послове.


У оквиру редовног одржавања комуналне опреме, санирана су дјечија игралишта у улицама Драгише Васића, Стевана Мокрањаца, Косовке дјевојке и код стадиона на Лаушу.

"Трећи пут у кратком периоду, на игралишту у Улици српских устаника поново су постављени ланци на љуљашкама које вандали буквално одсијеку и однесу", наводе из ресорног одјељења и апелују да грађани чувају комуналну опрему и да контролним органима пријаве несавјесне појединце.

У неколико насеља обновљена су и спортска игралишта, односно постављене нове кошаркашке табле у Саве Ковачевића у насељу Борик, обруч са мрежицом у Равногорској улици, те нова табла за кош на игралишту за баскет код Напредовог стадиона у насељу Обилићево.

Према програму заједничке комуналне потрошње, за санацију и одржавање дјечијих игралишта у буџету града планирано је 30.000 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана