Бањалучко предузеће донирало дезинфекциона средства Дјечијем позоришту Републике Српске

Срна
Бањалучко предузеће донирало дезинфекциона средства Дјечијем позоришту Републике Српске

БАЊАЛУКА - Дјечијем позоришту Републике Српске бањалучко предузеће "Еуро лаб" донирало је средства за дезинфекцију руку, подова, обуће, намјештаја, рукохвата, брава и других радних површина, како би ова се установа културе што успјешније припремила и отворила Музеј лутака за посјетиоце.

Предузеће "Еуро лаб" овај тренутно најважнији материјал за безбједност у раду обезбиједило је посредством Привредне коморе Републике Српске, а на молбу Дјечијег позоришта Српске, саопштено је из ове установе културе.

"Запослени из Еуро лаба, уз различите врсте прскалица и концентрованог дезинфикционог материјала, надлежне у Позоришту информисали су на који начин и како да их користе, јер је ријеч о средствима која подразумијевају деликатна упутства за употребу", наведено је у саопштењу.

Из Позоришта су захвалили Привредној комори и предузећу "Еуро лаб" за ангажман, истичући значај афирмативног става које Дјечије позориште има према домаћим производима.

"Како национални театар за дјецу у свим својим пројектима, а нарочито у вријеме 'Сњешкова' и Међународног фестивала позоришта за дјецу, искључиво промовише производе домаћих компанија, Привредна комора је препознала овај наш афирмативни став и мотивисала пословну заједницу да и даље буде уз своје Позориште", наводи се у саопштењу.

Из Дјечијег позоришта су истакли и да институције културе заједно са друштвом у цјелини одговорно и савјесно превазилази невоље изазване вирусом корона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана