Клуб Одборника СНСД-а донирао намирнице за рад јавне кухиње

Срна
Foto: atvbl.com

БАЊАЛУКA - Клуб одборника СНСД-а у Скупштини града Бањалука донирао је данас неопходне намирнице за рад јавне кухиње "Оброк љубави", која функционише у оквиру Удружења грађана "Мозаик пријатељства".

Шеф Клуба Драгослав Топић рекао је новинарима да је ово једна у низу многобројних посјета овог клуба "Мозаику пријатељства" и њиховој јавној кухињи.

"Данас смо донијели поврће, уље, со, брашно и месне производе. Наш клуб одборника је више пута помагао рад ове кухиње, као и сам лидер СНСД-а, те наши одборници и Млади социјалдемократи", истакао је Топић.

Он је нагласио да није битна количина хране која се доставља, колико је значајно да та помоћ буде редовна, јер су потребе велике.

"Сматрамо да град Бањалука издваја мало средстава када је ријеч о раду овог удружења. Чим добијемо приједлог ребаланса градског буџета, ми ћемо као Клуб одборника, заједно са коалиционим партнерима, амандмански инсистирати на повећању средстава", рекао је Топић.

Члан тима Удружења грађана "Мозаик пријатељства" Смиљка Сладојевић захвалила је за вриједну донацију и истакла да је свака помоћ добродошла.

"Имамо 1.300 корисника и свака донација нам је веома значајна. Захвални смо Клубу одборника СНСД-а, којима ово није при пут да помажу рад наше кухиње", рекла је Сладојевићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана