Бањалучанин освојио сребро у „скоковима у казан“

ГС
Бањалучанин освојио сребро у „скоковима у казан“

КОЊИЦ -Предсједник Спортског рекреативног друштва “Бањалучка ласта” Игор Арсенић направио је нови подвиг освојивши сребро на популарним “скоковима у казан” у Коњицу.

-Желимо да се захвалимо организаторима, и наравно да честитамо Дини Бајрићу на освојеном првом мјесту и Евалду Крнићу на освојеном трећем мјесту - поручили су из “Бањалучке ласте”.

Додали су да након гостовања у Коњицу, бањалучке ласте у недјељу иду у Мостар гдје ће учествовати у традиционалним скоковима са Старог моста.

22.Међународни екстремни скокови у воду “Скок у Казан 2024”, у организацији Удружења триатлон и пентатлон “Горско око”, а под покровитељством Града Коњица одржани су јуче на плажи Стари Пазар у Коњицу. Учествовало је 20 такмичара који су са висине од 16 метара показали умијеће извођења “ласте” у “казан”, који је изузетно захтјеван и екстреман скок, јер треба скочити у простор чија је дубина и ширина два метра, а с обје стране се налазе стијене. Ове године и водостај Неретве је нижи, што је додатно отежало извођење скокова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана