Бањалучанин крао и котлове за ракију

Јелена Станић
Бањалучанин крао и котлове за ракију

Бањалука - Игор Д. (41) ухапшен је због сумње да је посљедњих мјесеци на подручју Бањалуке украо ствари вриједности од око 8.000 КМ, потврђено је "Гласу Српске".

Игор је ухапшен у суботу око 1.30 часова након што је код њега пронађен телевизор који је украден из бањалучке породичне куће.

- Осумњичени је за викенд украо четири точка са алу фелугама и зимским гумама из радионице, два акумулатора из паркираних аутомобила, ракијски  котао и други алат - казао извор "Гласа".

Он је додао да је разбојник користио одсуство и непажњу власника кућа и помоћних кућа и радионица.

- Алатом је обијао врата и прозоре те улазио у куће и помоћне објекте одакле је крао новац, алат и електричне уређаје - казао је извор и додао да је из аутомобила чупао и односио акумулаторе.

Из Полицијске управе Бањалука су, наводећи иницијале, потврдили да је Игор Д. осумњичен за крађу и тешку крађу.

- Након истраге, идентификовали смо и ухапсили осумњиченог И.Д., а истрагом је  утврђено да се сумњичи да је од маја до септембра 2019. године на подручју града Бањалуке извршио за сада седам кривичних дјела којим је причинио штету од око 8.000 КМ- саопштили су из ПУ Бањалука.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва у Бањалуци који је наложио да се против осумњиченог достави извјештај.
Бањалучка полиција наставља са истрагом како би утврдили његову повезаност са другим кривичним дјелима против имовине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана