Бањалучани ће од сутра имати топле станове

Срна
Бањалучани ће од сутра имати топле станове

БАЊАЛУКА - На подручју Бањалуке сутра почиње сезона гријања, најављено је из “Еко топлана”.

Из овог предузећа су напоменули да сезона гријања почиње и прије 15. октобра, званичног почетка сезоне, имајући у виду тренутне временске услове и нагли пад температуре ваздуха.

“У оквиру топлих проба које крећу данас, већ од сутра корисници услуга система даљинског гријања могу очекивати топле радијаторе”, наводе из “Еко топлана”.

С обзиром на стање дистрибутивне мреже, како је наглашено, код појединих корисника су на самом почетку сезоне могући краћи прекиди у испоруци топлотне енергије.

“Наше техничке екипе прате ситуацију на терену и настојаће да сваки квар отклоне у што краћем року. Кориснике код којих евентуално дође до прекида испоруке молимо за стрпљење и захваљујемо за разумијевање”, додају из “Еко топлана”.

Подсјећају да су током паузе између двије сезоне “Еко топлане” обавиле годишњи ремонт производних постројења, као и санацију дијелова дистрибутивне мреже, према унапријед утврђеном плану, на основу интервенција током претходних сезона.

Како се наглашава, обезбијеђено је око 95 одсто потребног енергента за предстојећу сезону, а остатак ће у складу са планом бити обезбијеђен до краја ове године.

Из “Еко топлана” су позвали кориснике да им се јаве у случају проблема са гријањем на бесплатан инфо број 0800 502 12, на имејл инфоЖекотопланебањалука.цом или на адресу Булевар војводе Живојина Мишића 32.

Корисници се могу информисати и пратити сервисне информације током сезоне и на сајту њњњ.екотопланебањалука.цом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана