Bакцинални пункт са Бањалучког велесајма сели се у Петрићевац

Срна
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Вакцинални пункт на Бањалучком велесајму сели се у новоизграђени објекат Мјесне заједнице Петрићевац гдје ће од понедјељка, 4. октобра, наставити са радом, изјавио је Срни члан Тима за вакцинацију у Дому здравља у Бањалуци Младен Шукало.

Шукало је појаснио да вакцинални пункт од понедјељка наставља са радом у Улици Бранислава Нушића, поред новоизграђене амбуланте породичне медицине Петрићевац, гдје постоје оптимални услови за наставак вакцинације.

Он је апеловао да се грађани вакцинишу и искористе ту најбољу мјеру заштите за спречавање пандемије, као и тешких клиничких слика и смртних исхода.

Шукало, који је и специјалиста породичне медицине, додао је да је највећи број обољелих међу младима, те да је циљ мотивисати их да се вакцинишу.

Он је истакао да ће грађани од понедјељка имати могућност вакцинисања против вируса корона и у пет амбуланти породичне медицине, и то Поликлиници, Лазареву, Обилићеву, Лаушу и амбуланти у Платоновој улици.

Шукало је нагласио да се вакцинација наставља и на пунктовима у сеоским и приградским амбулантама породичне медицине.

Све информације о вакцинацији грађани Бањалуке могу да добију у својим тимовима породичне медицине, као и на сајту Дома здравља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана