Aвантура за све генерације: Експлозија спорта, забаве и боја у Бањалуци VIDEO

ГС
Aвантура за све генерације: Експлозија спорта, забаве и боја у Бањалуци VIDEO

"Nektar Color Fun Run" одржан је данас на улицама Бањалуке, а у питању је била авантура за све генерације.

Учесници су заборавили на устаљене обрасце и шарали бијеле мајице највеселијим бојама забаве. Дуж стазе су биле окрепне станице, десетине волонтера, ди-џејеви...

Подсјетимо, седми "Vivia Run & More Weekend" фестивал и десети Метромедиа РМЦ Полумаратон 1. и 2. јуна окупиће елитне тркаче и рекреативаце са свих страна свијета.

Чекају их богати стартни пакети, најзеленија и званично најбржа стаза у БиХ, те јединствен наградни фонд. Најбржи полумаратонци и тркачи на 10к могу рачунати на новчане награде у мушкој и женској категорији, а најбржи Бањалучанин и најбржа Бањалучанка и на робне награде. Ту су и вриједне награде за тимове које су обезбиједили наши драги пријатељи фестивала.

Јединствен фестивалски концепт на Балкану доноси адреналинску авантуру свим генерацијама. Уз централни Метромедиа РМЦ Бањалука Полумаратон (2. јуна) трчимо Имлек РМЦ 10к и "G-Drive 5k Team Run". Школарци и предшколци на стази су били данас у оквиру "Intersport School Run" и Тропиk Бамбини Маратона. Дјевојчице и дјечаци до 7 година старости обавезно трче у друштву родитеља, старатеља или волонтера, пишу Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана