Асфалтирана Трећа куљанска улица

И. Б.
Асфалтирана Трећа куљанска улица

БАЊАЛУКА - Завршено је асфалтирање Треће куљанске улице, у оквиру овогодишњег програма одржавања, модернизације и изградње више локалних путева на подручју града, за шта ће бити издвојено око 1,35 милиона КМ.

Из Одјељења за саобраћај и путеве су истакли да је урађена дионица од 300 метара новог пута у овој улици те да би ускоро требало да почну радови и у Четрнаестој куљанској улици. Тренутно су у току припреме за асфалтирање локалног пута Остојићи - Рамићи, као и Драгочај - Црквина, Рамићи - католичка црква, пута за Каралиће и правца Верићи - Савићи. Ускоро ће бити изведени и радови на путу Драгочај - Јасиње Бронзани Мајдан.

- Реконструкција ће обухватити и локалне путеве Кременовићи - Кременовића гробље, пут за Ђуричиће, Милошевићи - Гајића ладара, Верићи - Савићи, МЗ Кола, Граб - Буквалек, Стојчићи - Којићи, Дуцановићи - Мијићи, Бастаси - Карановац, Поткозарје - Добраши горњи - истакли су из овог одјељења.

Додали су да ће у оквиру програма реконструкције бити обављени радови на многим локалним и некатегорисаним путевима на подручју града.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана