Амиџић: У приједлогу градског буџета нема бројних значајних пројеката

Срна
Амиџић: У приједлогу градског буџета нема бројних значајних пројеката

БАЊАЛУКА  - Одборник СНСД-а у Скупштини града Бањалука Срђан Амиџић упозорио је да приједлогом градског буџета нису предвиђени бројни значајни инфраструктурни пројекти који би се требали радити у граду на Врбасу.

Амиџић је рекао АТВ-у да се у том документу не спомиње наставак изградње саобраћајнице у насељу Мотике, али ни у Пријечанима, Шарговцу, Чесми...

"Нема ни почетка изградње саобраћајнице у Дебељацима, а све то је била пракса претходних година. Дакле, одборници о томе неће расправљати јер све то није ни предложено, нити планирано да се ради", рекао је Амиџић износећи замјерке на градски буџет, који је предложио градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

Амиџић је истакао и да је заустављена изградња моста у насељу Долац, те да није предвиђена ни изградња таквог објекта у Чесми.

"Није предвиђена ни изградња, нити санација моста у Трапистима, као ни пјешачког моста у насељу Калуђерица. Не видимо ни да постоје планови градње дјечијих игралишта и санације основних и средњих школа, као што смо раније радили сарађујући са Владом Републике Српске", каже Амиџић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана