„Аквана“ саопштила да њени радници остају без плата

Ј. Са.
„Аквана“ саопштила да њени радници остају без плата

БАЊАЛУКА – Управа бањалучке „Акване“ саопштила је да због немогућности финансирања текућег пословања и сервисирања доспјелих обавеза неће бити у могућности исплаћивати плате радницима.

-Уколико се постојећа неликвидност одржи и у наредном периоду врло вјероватно је наступање обуставе процеса рада у Градском олимпијском базену и Воденом парку „Аквана“ у јеку сезоне – наводе у саопштењу.

Додају да , с обзиром на то да пословним планом предвиђене мјере зависе од одлука органа града Бањалула апелују на Скупштину града и одборнике да нађу начина да се предметне одлуке што прије донесу, а „Аквани“ омогући даљи несметан рад.

Ванредна сједница Скупштине града Бањалука на чијем дневном реду је стање у предузећу "Аквана” одгођена је јер јуче јер се посланци нису осјећали безбједно, након што је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић пред почетак сједнице у Градску управу увео грађане који су протестовали и који су псовали и извиждали одборнике који су пролазили поред њих док су ишли у скупштинску салу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана