Актив жена Градског одбора СП Бањалука: Истакнута глумица приступила социјалистима

ГС
Актив жена Градског одбора СП Бањалука: Истакнута глумица приступила социјалистима

БАЊАЛУКА - Актив жена Градског одбора СП Бањалука у наредном периоду ће фокус свог рада ставити на потребе обичног човјека, јер је један од основних принципа партије изградња праведнијег друштва за све грађане, рекла је предсједник овог актива Славица Миликић.

Миликићева је новим члановима, које су Активу приступиле на синоћној сједници, пожељела добродошлицу, изразивши задовољство због чињенице да бањалучки Актив жена СП из дана у дан расте, саопштено је из ове партије.

- Приступање нових чланица и истакнутих грађана наше Бањалуке, који су до сада остварили велике резултате у свом раду, само је један у низу доказа и показатеља да све већи број наших грађана у СП-у препознаје праве вриједности и велику снагу - рекла је Миликићева.

Она је додала да је то управо она снага која води рачуна о најбитнијим стубовима друштва и која својом енергијом може постићи најбоље резултате за град.

Активу жена Градског одбора СП Бањалука приступила је и истакнута глумица Народног позоришта Републике Српске Раденка Шева, која је изразила задовољство јер има прилику да буде дио Актива жена, за који чврсто вјерује да има ресурсе и енергију за нове борбе и побједе.

- Моја визија друштва у ком треба да живимо јесте визија коју његује и за коју се бори Социјалистичка партија. Због тога сам овдје, како бих се, заједно са одличним тимом људи, борила за добробит нашег града и бољи живот свих наших грађана - истакла је Шева.

Предсједник Градског одбора СП Бањалука Велибор Станић је чланицама Актива пожелио срећу и успјех у будућем раду, те истакао да је Актив жена један од стубова овог одбора. Он је убијеђен да ће овај актив дати пуну подршку и допринос добром изборном резултату Социјалистичке партије на предстојећим локалним изборима.

На сједници Актива разматран је и усвојен Пословник о раду, као и План и програм Актива жена Градског одбора СП Бањалука, а у вези са активностима које ће се спроводити у оквиру предстојећих локалних избора ове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана