Акција “Бирамо најуређеније”: Обилазак дворишта од 19. јула

А. Т.
Акција “Бирамо најуређеније”: Обилазак дворишта од 19. јула

БАЊАЛУКА - У склопу традиционалне акције “Бирамо најуређеније” на адресу Градске управе пристигле су пријаве за све четири категорије, што је показатељ да је све већи број грађана опредијељен да свој животни простор и свој град учини љепшим.

И у овој акцији, 19. по реду, највећи број пријава пристигло је за категорије “приватних дворишта” и “заједница етажних власника”.

У наредним данима конкурсна комисија ће обрадити све пристигле пријаве и направити прецизан план обилазака пријављених дворишта, а који ће бити реализован у периоду од 19. јула до 31. августа 2021. године.

- Као и ранијих година за побједнике су предвиђене вриједне награде, а овим путем користимо прилику да захвалимо свим суграђанима који су се пријавили на ову акцију, јер заправо сваки учесник уређењем свог дворишта уређује свој град и чини га љепшим - поручено је из Одјељења за комуналне послове.

Овогодишња акција “Бирамо најуређеније” трајала је од 7. јуна до 5. јула, а такмичење је организовано у четири категорије “најуређенијих”: приватна дворишта, дворишта стамбених зграда, дворишта привредних субјеката и јавних установа те најљепше уређен балкон.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана