У суботу у Приједору премијера "Црвенкапе"

Срна
У суботу у Приједору премијера "Црвенкапе"

ПРИЈЕДОР - Позориште Приједор у суботу, 2. априла, премијерно ће извести представу за дјецу "Црвенкапа" према тексту Игора Бојовића и у режији Александра Пејаковића, најавио је данас вршилац дужности директора Позоришта Срђан Књегињић.

"Публику морамо сами одњеговати и план је да сваке године радимо бар једну дјечију представу", рекао је Књегињић на конференцији за новинаре у Приједору.

Пејаковић је описао да је радња смјештена у кухињу средњег вијека гдје глумци имају слободу да од свих предмета праве представу, те сматра да ће се допасти дјеци, као и да ће бити занимиљива за фестивале.

Вршилац дужности умјетничког директора Позоришта Приједор Мирела Предојевић рекла је да се представом за дјецу желе отворити врата ове куће и за најмлађу публику како би се од најранијег узраста упознала са ансамблом.

У представи играју Зорица Јојић, Жељко Касап, Желимир Ривић, Деан Батоз, Сабина Халиловић, Јелена Сексен и Синиша Вучићевић, те Предојевићева и Књегињић.

Представа ће почети у 12.00 часова, намијењена је узрасту изнад пет година, а цијена улазнице је пет КМ. Прва реприза је у недјељу, 10. априла, такође у подне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана