Прљави веш се опрашта од публике

А. М.
Прљави веш се опрашта од публике

Бањалука - Хит комедија "Прљави веш", на жалост публике и ансамбла Бањалучког студентског позоришта, у петак, 23. јуна, у 20.30 часова биће изведена посљедњи пут.

Овај комад је у протеклој години погледало више од 5.000 гледалаца, што је чини најгледанијим комадом рачунајући сва позоришта.

- Она је уједно и најнаграђиванија представа Студентског позоришта, која је освојила укупно 25 награда на фестивалима. У аматерским оквирима јединствена је по томе јер је побиједила на регионалном, ентитетском и државном нивоу БиХ, а вратила се и као побједник са фестивала студентских позоришта Србије - ФАПС - поручују из театра.

Сјајна глумачка екипа, коју су чинили: Зоран Јелић, Александар Ћурлић, Слободан Бобар, Миљана Орашанин, Миња Глишић, Филип Игњатић, (а повремено су играли и Александар Шево, Драган Радоњић, Драго Батар и Срђан Бабић) опростиће се од публике са посебним емоцијама.

Представу играју 35. пут и, као и до сада, резервисане улазнице посјетиоци ће моћи купити тек сат времена прије почетка представе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана