Отказана представа "Опасне везе" у Народном позоришту РС

Миланка Митрић
Foto: Народно позориште Републике Српске

БАЊАЛУКА – Извођење представа Народног позоришта Републике Српске "Опасне везе", планирано за вечерас, отказано је због болести једног од чланова ансамбла, саопштено је из Народног позоришта Републике Српске.

С обзиром на то да је ово једна од представа која је требало да буде одиграна у оквиру акције "За оне који воле", из овог театра саопштили су да сви они који су купили карте за ову, али и друге представе из ове акције које нису биле одигране, могу да их рефундирају или замијене за другу представу.

Замјену је могуће извршити за извођење током марта, када би, како су објаснили из Народног позоришта РС, требало да буду изведене све планиране представе из ове акције.

 - Нажалост, епидемиолошка ситуација пореметила је планирани репертоар, па је, због болести глумаца, од планираних пет представа из акције "За оне који воле" изведена само једна. Надамо се да ћемо брзо бити у прилици да одужимо нашој фантастичној публици, која се у рекордном броју одазвала на ову акцију. Овом и наредним активностима желимо обрадовати наше суграђане и удахнути нови оптимизам, послије двије дуге године глобалне пандемије – саопштили су из Народног позоришта РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана