Нова представа Дјечијег позоришта РС: Авантуре храброг тигрића Тике

Р.В.
Нова представа Дјечијег позоришта РС: Авантуре храброг тигрића Тике

БАЊАЛУКА - У Дјечијем позоришту Републике Српске данас почињу пробе на новој представи “Тигрић Тика” по тексту и у режији Јована Царана.

Ова представа није дио званичног премијерног репертоара Дјечијег позоришта у 69. сезони и резултат је намјере да национални театар још једним насловом обрадује малишане који се са оваквим њежним причицама сусрећу у најранијем дјетињству. Храброст једног малог тигра да пронађе доктора Сову који треба да излијечи његову маму и авантуре кроз које тигрић Тика мора да прође на том великом путу сасвим сигурно ће одушевити дјечаке и дјевојчице, од којих ће многима, управо оваква представа бити и први сусрет са позориштем.

У представи играју Драгана Илић, Јелена Глизијан, Александар Руњић и Никола Милаковић, а редитељу Јовану Царану ово је након представе “Гагарин, најшашавији пас у свемиру”, Берислава Благојевића, други пут да ради са ансамблом Дјечијег позоришта Републике Српске. Представа “Тигрић Тика” је на репертоару 21. септембра у 18 часова и намијењена је узрасту три плус године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана