Камп Вање Грбића угостио Бањалучко студентско позориште

Дејан Кондић
Foto: Уступљена фотографија

ВАЉЕВО - Бањалучко студентско позориште, у Кампу Вање Грбића, одиграло је представу Сви смо ми глумци, аутора Марије Пантин и Јелене Вукићевић, а у оквиру “Одјека Кестенбурга”.

У представи су играли: Зорана Вуковић, Милица Петковић, Николина Биланџија, Николина Каралић, Наталија Медојевић и Срђан Ћирић.

- Суштина повезивања са Студентском позориштем и Кестенбургом и мојим кампом ја мислим да је негде основна црта слобода изражавања.  Слобода изражавања пре свега, зато што једино онај који је у потпуности слободан може да спозна свој унутрашњи потенцијал, да се максимално доведе до изражаја, да у потпуности сазна за чега је способан. Исто као и у позоришту, као и у уметности, тако и у спорту слободан човек је онај који може врхунски да ствара и врхунски да дели. И оно што радимо ми овде генералано је да деци помогнемо да контролишу страх, да се напуне самопоуздањем, неби ли из себе избацили оно што је најбоље. Тако да мислим да је веома важно да и са ове стране и са овог аспекта, погледају један другачији ајде да кажем другачији амбијент, један другачији свет, зато што ово није камп који се бави само искључиво спортом и само искључиво одбојком, већ је ово камп који ради едукацији и сазревању деце из триста шездесет степени - рекао је Грбић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана