Црна комедија испраћена бурним аплаузима

А. М.
Црна комедија испраћена бурним аплаузима

Бањалука - Представа "Тамо и назад", коју је по тексту Стевана Копривице режирао Југ Радивојевић, изведена је у уторак увече у препуној бањалучкој Спортској дворани "Обилићево".

Многобројни посјетиоци аплаузима су подржали глумачки дуо Андрију Милошевића и Маринка Маyгаља, који су комичним скечевима насмијали публику.

- Иако смо играли у дворани, задовољни смо, мада ти наступи у дворани никада нису као они у позоришту. Мислим да је публика јако лепо прихватила представу - рекао је послије представе глумац Андрија Милошевић, истичући да реакције публике говоре како су прошли "аудицију".

Комад "Тамо и назад" говори о духовитој и горкој рекапитулацији живота главних глумаца и ситуација у којима су били. Два пријатеља, један грађевински инжењер, а други школовани музичар, по повратку са свирке доживљавају саобраћајну несрећу која их води у клиничку смрт.

- Представа је доста необична. Приказан је други живот, где се глумци налазе на небу и исповедају један другом грехе током живота, обраћајући се Богу на посебан начин - објаснио је Милошевић.

Организатор бањалучког гостовања је агенција "Квин естрада".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана