"Брачно савјетовање" отвара 16. "Заплет"

Независне
"Брачно савјетовање" отвара 16. "Заплет"

БАЊАЛУКА - Премијером представе "Брачно савјетовање", у режији Жељка Стјепановића, 20. октобра, у 19 часова, биће отворено 16. издање Међународног фестивала глумца "Заплет" у Градском позоришту "Јазавац" у Бањалуци.

Организатори су саопштили да се комад "Брачно савјетовање" бави односима међу  супружницима, као и разбијањем табуа одласка на психотерапију, односно брачно савјетовање.

"Ова представа нас упознаје на један релаксирајући начин с тим како изгледа одлазак код психотерапеута и да то не мора нужно бити мучна и стресна ситуација, него може бити духовито и забавно. Показује нам све фазе брачног живота, од првог сусрета и заљубљености па до ћорсокака у којем се тренутно налазимо и начина како из њега да изађемо", записао је о комаду редитељ Жељко Стјепановић.

Овогодишњи фестивал се одржава под слоганом "Пуном паром", а публика ће до 26. октобра имати прилику да погледа шест представа у такмичарском дијелу фестивала.

"На репертоару су представе 'Каубоји' Позоришта Приједор, 'Како сам научила да возим' Театра 'Хартефакт', 'Крамер против Крамера' Београдског драмског позоришта, 'Цуре' Колектива Игралке/ХНК Ријека, 'Мислим да треба да разговарамо' Градског позоришта Подгорица и 'Смрт човека на Балкану' Народног позоришта Кикинда", закључили су из "Јазавца"."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана