Addiko банка Бањалука и ове године спонзор Народног позоришта Републике Српске

ГС
Потписан уговор о наставку сарадње
Foto: A | Потписан уговор о наставку сарадње

БАЊАЛУКА- Опредијељеност Addiko банке Бањалука да, у оквиру друштвено – одговорног дјеловања, подржи културне институције и пројекте наставља се и током ове године.

Члан Управе Addiko Банк а.д. Бањалука Миле Тодоровић и в.д. директора Народног позоришта Републике Српске Дијана Грбић потписали су уговор о наставку сарадње, током које ће Addiko банка у наредних годину дана финансијски подржати Народно позориште Републике Српске.

-Задовољство нам је бити подршка правим вриједностима. Народно позориште је институција која у правом смислу промовише таленат, културу и умјетност. Наша подршка се наставља, те не сумњамо да ће и током ове године грађани уживати у заиста квалитетном репертоару Националног театра Републике Српске - истакао је Миле Тодоровић.

Дијана Грбић исказала је захвалност на досадашњој, али и на наставку подршке Addiko банке Народном позоришту.

- Addiko банка Бањалука дуги низ година партнер је и пријатељ Народног позоришта и радује нас што настављамо ово партнерство које нам је и до сада било заиста значајно. Народно позориште Републике Српске ове године наставља предано и одважно са радом, те нам је подршка у сваком смислу важна за реализацију идејних пројеката - нагласила је Грбић.

У оквиру дјеловања Народног позоришта Републике Српске Addiko банка Бањалука традиционално ће подржати и „Театар фест“ који сваке године у Бањалуци представи квалитетне глумачке ансамбле из земље и региона и један је од најзначајнијих културних догађаја у окружењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана