Звуци српског џеза

Д. Та.
Звуци српског џеза

БAЊA ЛУКA - Зрењанински састав "Мемлах" и београдски "Васил Хаџиманов бенд" наступили су на четвртој вечери "Jazzlooka", у четвртак увече у Дому омладине.

За вријеме наступа групе "Мемлах", концертна сала се попуњавала, пред наступ главних звијезда вечери "Васил Хаџиманов бенда". Ипак, они посјетиоци који су посветили вријеме зрењанинском бенду нису се покајали, јер су могли да уживају у одличној џез свирци, са јаким утицајима психоделичног прогресивног рока седамдесетих, као што је "Tangerine Dream ".

Пред наступ Васила Хаџиманова, око 400 људи је испунило простор Дома омладине, што је до сада највећа посјета када је "Jazzlook" у питању.

Београђани су свирали композиције са све три студијска албума, а публику је највише одушевио перкусиониста Бојан Ивковић, који је на себе преузео улогу "шоумена".

Као и претходних вечери, по завршетку концерта, у клубу "Делта" се "џемовало", а главни актер је био одлични бањолучки саксофониста Бојан Aлберт Савић, који ће са својим пратећим бендом наступити вечерас у Дому омладине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана