Жика Тодоровић у Бањалуци поново свира пјесме ЕКВ-а

SeeSrpska
Жика Тодоровић у Бањалуци поново свира пјесме ЕКВ-а

Након распродатих наступа у Београду, Загребу, Новом Саду, Скопљу и Нишу најбољи ЕКВ трибуте бенд "Деца из воде" (БГ), долазе 8. јуна у највећи град Републике Српске.

Они ће на бањалучког крову Дома омладине одржати ексклузивни концерт посвећен групи Екатарина Велика – ЕКВ.

Специјални гост концерта биће Срђан Жика Тодоровић, прослављени глумац и некадашњи бубњар ЕКВ-а, па ће тако публика у Бањалуци имати привилегију да послије дуго времена види Жику уживо на сцени.

У улози М.М. као вокал и гитара је Алекса Вучковић, бас гитара Лазар Остојић, бубњеви Никола Рајовић, а као некад Маргита клавијатуре свира Луна Шкопеља, кћерка познате умјетнице Мадам Пиано.

На концерту у Бањалуци „Деца из воде“ и Жика обиљежиће 35 година од чувеног албума "Само пар година за нас" на којем се поред насловне налазе и пјесме "Круг", "Срце", "Изнад града", "Америка"...

Осим нумера са овог албума публика ће моћи да чује и остале хитове ЕКВ-а као и неколико пјесама групе Шарло Акробата, пише SeeSrpska.

Број мјеста на концерту је ограничен, а продаја улазница обавља се на бањалучком Тргу Крајине и путем система Event.ba. Детаљније информавије могуће је добити на број телефона 065 270 230.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана