Жера распјевао Бањалучане

Н. Л.
Жера распјевао Бањалучане

Сарајевска поп-рок група "Црвена јабука" прославила је заједно са бањалучком публиком 25 година постојања концертом одржаним у препуној "Aквани".

Дражен Жерић Жера поклонио је публици највеће хитове "Црвене јабуке" као што су "Бјежи кишо с прозора", "Дирлија", "Зову нас улице", "То ми ради" и многе друге, а за узврат је од Бањалучана добио групно пјевање и аплаузе послије сваке пјесме. Свирка је почела у 21.30 и трајала до поноћи, а Жера и "јабучари" два пута су излазили на бис.

- Послије толико година поново сам у Бањалуци и веома ми је драго због тога, јер сваки концерт "Црвене јабуке" у вашем граду ми је остао у лијепом сјећању и по позитивној енергији, како нас на бини, тако и у публици - прича Жера.

Организатор концерта Зоран Ђурић из бањалучке "Квин естраде" задовољан је посјетом и атмосфером на концерту.

- Чињеница да је простор у "Aквани" био пун и фантастична атмосфера током цијелог концерта показатељи су да је концерт оправдао сва очекивања - рекао је Ђурић.

Он је додао да "Квин естрада" овог љета спрема још концерата за бањалучку публику.

- Сигурно је да ћемо организовати још концерата. Водимо неке преговоре и нека за сада остане изненађење кога ћемо довести у наш град - каже Ђурић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана