Заразни ритам који је освојио свијет

Сања Јокић
Заразни ритам који је освојио свијет

Захваљујући незаустављивом и заразном ритму који ствара дуо "LMFAO" из Лос Aнђелеса, хитови "Sexy And I Know It" и "Party Rock Anthem" седмицама не силазе са врха Билбордове, али и осталих топ-листа.


 

Пјесма "Sexy And I Know It" тренутно је на првом мјесту Билбордове топ-листе, а спот за пјесму "Party Rock Anthem" достигао је гледаност од више од 20 милиона прегледа на каналу Вево за само два мјесеца.

Управо је "Party Rock Anthem", у којој енергични електро-поп двојац "LMFAO" сарађује с Лорин Бенет и ГоонRockом била најбоља најава албума "Sorry For Party Rocking". Јер та пјесма је до сада најуспјешнији хит њихове каријере, а била је број један у СAД, Канади, Великој Британији и у више од десет других земаља, као и првих десет у многим другим државама.

У 2011. годину су "LMFAO" кренули на своју прву азијску турнеју.

"LMFAO" је формиран 2006. у Лос Aнђелесу, а састоји се од репера, плесача и ди-џеја Redfooa (Стефан Кендал Горди) и SkyBluaа (Скајлер Хустин Горди). У 2009. години издали су први албум "Party Rock", а средином 2010. снимили су са Дејвидом Гетом пјесму "Gettin 'Over You", која је била интернационални хит. Двојац послије тога снима други албум "Sorry for Party Rocking".

- "Sorry For Party Rocking" је изговор за добар провод - објашњава Redfoo. Додао је да је то извињење које упутите особи која се жали на вас на забави.

- Рецимо, када вам родитељи кажу: престани плесати по степеницама - појаснио је Redfoo.

За SkyBlua је спот за "Party Rock Anthem" један од најлуђих спотова икада.

- Били смо врло инспирисани спотом "Thriller" и имати прилику да направите нешто као тај спот је феноменално - каже SkyBlue.

Мање је познато и да је овај калифорнијски двојац "одговоран" за музику из ултрапознате ријалити емисије "Jersey Shore". Њихова пјесма "Get Crazy" је коришћена од почетка серијала 2009. године.

Колико је екипа "LMFAO" откачена и колико је спремна на корак даље од других извођача говори спот за њихову пјесму "Sexy and I Know It", у којем су ангажовали славног порно-глумца Рона Џеремија.

Харизматични двојац осим што ради музику за забаве, има и сопствену модну линију "Party Rock", а тренутно су на међународној турнеји.

"Фејсбук"

Електро-поп атракција "LMFAO" нашла се недавно на трећем мјесту музичара који су добили највише "лајкова" на друштвеној мрежи "Фејсбук". Испред њих су само славна пјевачица са Барбадоса Ријана са 47 милиона "лајкова" и легендарни реге извођач Боб Марли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана