Владо Георгијев на требињском концерту најавио нови албум

Ратомир Мијановић
Владо Георгијев на требињском концерту најавио нови албум

Пјевач Владо Георгијев, популарни Барба, концертом у сриједу увече у Требињу потврдио је репутацију једне од најпопуларнијих музичких звијезда на овим просторима. Георгијев је наступио пред шест хиљада Требињаца свих генерација, који су хорски пјевали готово сваку пјесму коју је овај популарни музичар извео.

Концерт је одржан на платоу испред Дома културе, а приређен је поводом крсне славе града и Саборног храма у Требињу Светог преобраћења господњег.

Посебно одушевљење публике изазвао је излазак на бину епископа захумско-херцеговачког и приморског Григорија, који је заједно са Владом Георгијевим отпјевао стару српску пјесму "Тамо далеко". Гост на концерту био је и популарни Нигор, члан некадашње групе "Монтенигерси", који је са Барбом отпјевао "Тропски бар".

По завршетку концерта Владо Георгијев није скривао задовољство.

- Драго ми је да је требињска публика једнако пјевала и старије и нове хитове. Значи да сам одржао континуитет и квалитет рада. Публику не можете да преварите - каже Георгијев, који је најавио и нови албум, који ће бити објављен у новембру.

На захтјев публике Георгијев је отпјевао још три пјесме и праћен бројном публиком "одјездио" у требињску ноћ. Пјесма за крај "Збогом љубави" била је, ипак, чини се само "до виђења" до неке нове прилике и новог концерта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана