Велико интересовање за концерт Лоле Астанове у Бањој Луци

ПР
Велико интересовање за концерт Лоле Астанове у Бањој Луци

Позната пијанисткиња Лола Астанова, која својим вирутозним наступима оставља без даха публику широм свијета, 4. јуна 2023. године одржаће концерт у СД ,,Борик" у Бањој Луци.

Ова талентована умјетница добитница је бројних признања, међу којима су и Grammy награда, Emmy награда, Kineo награда Венецијанског филмског фестивала, те награда Владимир Хоровиц. Наступала је у најпознатијим концертним дворанама широм свијета, а неки од чувених умјетника са којима већ годинама сарађује су Андреа Бочели, Стјепан Хаусер (2 Cellos), Ал Ди Меола, Давид Фостер итд.

Лола Астанова тренутно важи за једну од најтраженијих пијанисткиња широм свијета, а критичари је описују као ,,савременог виртуоза, врхунске клавирске технике у комбинацији са дубоком музичком сензуалношћу и јединственим осјећајем за моду". За своје наступе каже да представљају елегантну и страствену ,,љубавну везу" клавира и ње, а 4. јуна у СД ,,Борик" у 20 часова и бањалучка публика ће имати прилику да ужива у њеном спектакуларном клавирском умијећу, уз пратњу оркестра.

Судећи по великом броју телефонских позива и упита путем друштвених мрежа, интересовање које влада за овај изузетан догађај који Бања Луку ставља на мапу значајних музичких центара Европе је огромно. Да би се створили најбољи услови за праћење концерта, у Спортској дворани "Борик" ће се користити само партер и сјеверна трибина, те је због тога број мјеста ограничен, због чега директор Queen estrade Зоран Ђурић препоручује свим заинтересованим лицима који овога јуна желе да Лолу Астанову слушају уживо, да на вријеме купе своје улазнице.

Улазнице за концерт су у продаји од сриједе, 3.маја, на продајном мјесту испред РК ,,Боска" И путем сервиса kupikartu.ba. Више информација на телефон 066/905-399 и на Фејсбук и Инстаграм страницама Queen estrade.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана