Велики повратак тинејџерске сензације

Сања Јокић
Велики повратак тинејџерске сензације

На овогодишњој, недавно одржаној додјели "People Choice" награда деветнаестогодишња америчка глумица и пјевачица Деми Ловато проглашена је за омиљеног поп извођача, а ово признање означило је њен успјешан повратак у свијет шоу бизниса.

Наиме, млада пјевачица, која је у кратком времену дошла до завидне популарности и сарадње са великанима попут Миси Елиот и Тимберланда, а потом до нервног растројства, изашла је крајем прошле године са рехабилитације од "емоционалних и психичких проблема" и наставила да се бави музиком. Да је њен повратак и више него успјешан, показује и то да новим синглом "Гиве џоур хеарт а бреак" не силази са врхова свјетских топ-листа. Популарна тинејџерска звијезда је на престижној додјели награда "People Choice " захвалила окупљеним фановима на подршци али и изразила жељу да сарађује са славним репером Еминемом.

- Он је мој омиљени репер и шта год бисмо урадили заједно било би сјајно. Моји обожаваоци су ми све, мој живот, мој свијет… Хвала вам много на овом признању - истакла је Деми.

Недавно је изјавила да и даље покушава да схвати шта је.

- Одрастам с фановима и нисам више дијете, а ни жена - рекла је Деми.

Деметрија Девон Ловато, како јој је пуно име, до сада је објавила три албума и то 2008. "Don't Forget", 2009. "Here We Go Again" и лани "Unbroken".

Крајем 2010. године Демин PR тим је објавио да је пјевачица напустила турнеју са браћом Џонас да би "потражила медицинску помоћ због емоционалних и физичких проблема с којима се суочавала неко вријеме". Појавиле су се гласине да је отишла у Центар за рехабилитацију због коришћења опијата, али је њен представник рекао да је у клиници због поремећаја у исхрани и самооповређивања.

У интервјуу за "Good Mornin America" и "20/20" испричала је да болује од булимије те да има биполарни поремећај.

У јуну 2011. постала је члан тима магазина "Seventeen" и прикључила се кампањи "Love is Louder Than The Pressure to be Perfect" (Љубав је гласнија од притиска да будеш савршен), те је објавила да се неће вратити у хит шоу "Sonny With a Chance" јер сматра да то не би било добро за њен опоравак.

Ловато се опробала и у свијету глуме па је тако имала запажене улоге у седмој и осмој сезони дјечије серије "Барни и пријатељи" те у серији "Закон браће" у епизоди "First Down".

Прекид

Деми Ловато и популарни глумац Вилмер Валдерама недавно су прекинули једногодишњу везу, а разлог прекида је велика разлика у годинама.

- У њиховом случају 13 година разлике је знак да су у сасвим различитим животним фазама - рекао је извор близак пару. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана