Уживање уз Микино Добро вече

Марина Пијетловић
Уживање уз Микино Добро вече

Море људи из свих крајева свијета, од СAД, преко Велике Британије, Њемачке, Француске и Холандије, те свих екс-ју република који кроз цијели град хрле према Петроварадинској тврђави "опремљени" добрим расположењем обиљежили су прва два дана култног Егзит фестивала у Новом Саду.


Прво вече Егзита тачно у поноћ на главној и највећој бини фестивала у Новом Саду наступио је британски пјевач Мика, који је својим енергичним једноипочасовним наступом подигао публику на ноге.
Овај поп пјевач, познат по извођењу лаганих нота, концерт је почео познатим хитом "Relax", што је обожаваоце "натјерало" да плешу и пјевају заједно с Миком. Нарочито одушевљење и овације је изазвало Микино обраћање публици на српском језику током цијелог концерта. У публици су се могли чути само позитивни коментари на Микино "Добро вече", "Припремите се да уживате", "Како се проводите"...
Да је публика истински уживала, доказ је весела атмосфера, те громогласан врисак на крају концерта, који је Мику "вратио" на бис уз коментар кроз шалу: "Баш сте досадни!", који су обиљежила још два велика хита "Grace Kelly" и "Lollipop".
Као и сваке године, на овом великом музичком фестивалу увијек посебно изненађење донесе нека од мањих бина, гдје уз занимљиве перформансе и необичне одјевне комбинације гарантују добру забаву и провод, у шта су се многи увјерили и на овогодишњем Егзиту.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана