“The Chemical Brothers ” избацују нови сингл

Дејан Таминџија
“The Chemical Brothers ” избацују нови сингл

Популарни музички двојац “ The Chemical Brothers” тражи помоћ својих обожавалаца за израду новог спота. Уз технологију Google Eartha и креативаца широм свијета визуализоваће “поноћно лудило”, односно спот за сингл “Midnight madness”.

“Браћа по хемији” имају у плану да ће расписивањем овог конкурса, путем технологије Google Earth повезати бројне филмаyије и фотографе. Дакле, сви заинтересовани за учешће до 25. августа морају пријавити свој рад. Траже се фотографија или филм на тему поноћног лудила, што је у складу са самим називом пјесме. Заинтересовани своју фотографију или видео клип (у трајању од двије до 20 секунди), морају повезати с мјестом поријекла те путем веб сајта “The Chemical Brothersa” поставити је на Google Earth на тачно мјесто гдје је материјал снимљен.
Сингл “Midnight Madness ” биће доступан за скидање с Интернета 18. августа. Најбољи радови наћи ће се у видео споту, који ће бити објављен на страницама “The Chemical Brothers ” и на “You tube”, исте недјеље када излази њихов “the best of албум “Brotherhood”, 1. септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана