Штулић: Албум "Освежење" је кривоторина

Танјуг
Штулић: Албум "Освежење" је кривоторина

ЗАГРЕБ - Музичар Бранимир Џони Штулић је у тексту ког је објавио музички портал ravnododna.com написао да није недавно објавио нови албум "Освежење" и да се ради о фејсбук кривоторини.

"Нагласио сам пар пута јавно да немам никакав фејсбук профил, и да постоји барем хиљаду лажних профила под мојим именом које фејсбук намjерно не жели скидати, пошто дотични лијече своје комплексе на мени, а уједно су корисни, јер муте воду, па се тако сасвим у тренд уклапају (промоција болесних, а негација здравих)", навео је Штулић.

Према његовим ријечима, у случају "Освежења" ради се "о компилацији разних пјесама с јутјуба које су објављење прије седам-осам година".

Штулић је додао да је изворна замисао Јутјуба била да корисници објављују своје кућне радове и да се тога строго држи, и тако објављене његове пјесме су "стопостотна органска храна, значи није клонирана (генетски модификована)".

"Нисам користио чак ни метроном, већ је све из првог покушаја, и то без мреже (као на концерту, али без плејбека, или пак циркусант на трапезу, а испод зјапи тридесетметарски понор и сви долазе да на твој пад свршавају)", написао је Штулић.

Према његовим ријечима, "то су пјесме уз гитару (као уз логорску ватру), које се тако најбоље и чују, откако лоше пјесме тим начином немају прођу (не пролазе)".

"Стога не разумијем (или пак разумијем) то фићфирићко згражање у такозваној (размаженој) јавности која нема појма о ничему, а камоли о музици", оцијенио је музичар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана