Стиже нови документарац о Џорџу Мајклу

ГС
Foto: Aрхива

Нови дугометражни документарац о Џорџу Мајклу, под називом " George Michael: Freedom Uncut", требало би да овог љета да се појави у биоскопима широм свијета. Покојни пјевач, који је преминуо на 25. децембра 2016. године са само 53 године, био је у великој мјери укључен у пројекат прије своје смрти и обезбједио нарацију за филм, који стиже у биоскопе 22. јуна.

Документарац,иза ког  Sony Music Entertainment i Trafalgar Releasing, пружиће фановима "комплетну причу" музичара и дати дубински поглед на Џорџов буран живот ван сцене

" George Michael: Freedom Uncul који је описан као музичарев "завршни рад", истражиће низ ексклузивних личних архивских снимака и приказати живот Џорџа Мајкла након објављивања његових соло албума "Faitx из 1987. и "Listen Without prejudice: " из 1990. године.

Такође ће се осврнути на бол коју је он претрпио због губитка прве љубави Анселма Фелепе, који је преминуо са 36 година од болести проузрокаване АИДС-ом - и смрти његове вољене мајке.

Поред тога, постхумно издање, у режији Џорџа Мајкла и блиског пријатеља Дејвида Остина, служи и као подсјетник на Џорџову невјероватну каријеру, из његових дана у групи Wham! све до његове соло каријере.

У документарцу се појављује много звијезда из свијета музике и шоу-бизниса, као што су сер Елтон Џон, Стиви Вондер, Мери Џеј Блајџ, Најл Роџерс и Лијам Галагер.

Наравно, појављују се и супермодели Наоми Кемпбел, Синди Крафорд, Крист Тарлингтон, Татјана Патиц и Линда Еванђелиста.

"Џорџ нуди отворен и искрен поглед на дви стране живота; његов веома јавни пут у његовој музичкој каријери, као и његов лични живот, страна коју камере никада нису видјеле. Филм је прожет безвременским дуетима са Џорџовим омиљеним умjетницима и истражује како је он утицао на културни пејзаж своје генерације као један од најпродаванијих музичких умјетника на свијету свих времена", наводи се у синопсису.

"Филм је Џорџово посљедње дјело. Прича лично Џорџова, то је комплетна прича. Џорџ Мајкл је био инспиративан умјетник чија прича заслужује да буде подијељена на великом екрану широм свијета", наводи Дејвид Остин, преноси "Даилy Маил".

Улазнице су у продаји у биоскопима широм свијета од сриједе, 27. априла. Фанови се могу пријавити за више информација на georgemichaelfreedomuncut.com

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана