Стиже нова пјесма Бориса Режака “Господска улица”: Љубавна посвета родном граду

ГС
Стиже нова пјесма Бориса Режака “Господска улица”: Љубавна посвета родном граду

БАЊАЛУКА - Познати бањалучки кантаутор Борис Режак представиће сутра нову пјесму под називом “Господска улица”, љубавну причу посвећену родном граду.

У питању је нови сингл талентованог поп музичара, који је посвећен Бањалуци, настао у сарадњи са Бебом Балашевић, која је аутор стихова попут: “Господска улица, септембар, баште пуне осмијеха... И сви се редом знамо, добри људи, мој добар град...”.

Издавач сингла и ауторски заступник је агенција “Travel 4 Fun”, чији директор Саша Марковић каже да је овај сингл круна њихове одличне сарадње са Борисом Режаком.

- Пјесма је емотивна посвета Режаковом родном граду и симболично ће бити представљена управо 22. априла, када се слави Дан града Бањалука. Агенцији “Travel 4 Fun”, која је ексклузивни ауторски заступник Бориса Режака, изузетна је част да представи ову нумеру насталу радом двоје талентованих умјетника - рекао је Марковић.

Борис Режак каже да је ова пјесма једна дубоко лична идеја којој је требало неколико мјесеци да се претвори у пјесму.

- Посљедњих година много сам размишљао о свом личном односу са Бањалуком и Крајином, прије свега због чињенице да сам све више због каријере удаљен из родног града. У разговору са Бебом Балашевић, кћерком покојног Ђорђа Балашевића, ова идеја се током три мјесеца претворила у Бебине јако надахнуте стихове, које сам у сарадњи са Бебом и Драганом Ивановићем, који су радили музику и аранжмане, то прилагодио мом сензибилитету и претворио у пјесму “Господска улица” - рекао је Режак.

Пјесму ће пратити видео-спот са кадровима Бањалуке, а Режак истиче да је у питању ванвременска љубавна пјесма, која за циљ има да представи љепоте Бањалуке и њених људи широм региона.

- У питању је љубавна пјесма, једна емотивна ванременска прича у којој се помињу Господска улица, Кастел, Врбас и која треба да представи дух и љепоте Бањалуке широм региона - рекао је познати музичар.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана