Спуштање на земљу са Негативом

Никола Лугић
Спуштање на земљу са Негативом

Група "Негатив" поново је послије дужег времена гостовала у Бањој Луци и обрадовала своје фанове. Окосница концерта на Кастелу биле су пјесме са посљедњег албума "Спусти ме на земљу", али наравно нису заобишли ни старе хитове попут "Ја бих те сањала", "Ти ме не волиш", "Свет туге", "Танго".

Нови албум изашао је прије годину, а Ивана каже да се плаше да почну са снимањем нових ствари.

- Ми се плашимо да правимо пробе које не служе за увежбавање прије наступа. Кад год направимо пробу, ми кренемо нешто мало да џемујемо и рађају се нове идеје и песме. Са последњим албумом смо имали проблем, јер смо имали 20 песама, те смо морали да одбацујемо неке песме, а то је јако тешко и болно - рекла је пјевачица групе "Негатив" Ивана Петерс.

"Негатив" је познат као један од најутицајнијих рок бендова у регији, а Ивана мисли да рок сцена у Србији и не постоји.

- Ја не знам шта је рок сцена код нас у Србији. Не постоје емисије које пуштају ту врсту музике и које подржавају младе бендове - објаснила је Ивана и осврнула се на рад са "Тап 011".

- Неке ствари су ми смешне, неке драге, а неке никада не бих променила, а све ми је то симпатично. Дешавало се у једном периоду мог живота и било је супер и пријало ми је. На то гледам са неком сетом и са осмехом на лицу - прича Ивана.

За увијек добар звук и квалитетне ствари које овај бенд доноси Ивана тврди да је заслужан добар однос у бенду.

- Мислим да је договор увек битан, и ја јесам некад најгласнија и нешто више захтевам од других, али то је само зато што сам женско - рекла је кроз смијех Ивана.

На уласку у Бању Луку примијетила је и како се од посљедњег гостовања град изградио и промијенио, а свим фановима обећала је да неће проћи пет година до поновног доласка у град на Врбасу.

Н. Л.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана