Спајс грлс на Евросонгу 2012?

Глас Српске
Спајс грлс на Евросонгу 2012?

"Спајс грлс", некада најпознатији женски поп састав на планети, могао би поново да се окупи и сљедеће године у Aзербејџану представља Велику Британију на "Евросонгу", преносе агенције.

Избор за "Пјесму Евровизије" биће одржан тек у мају сљедеће године, а већ су почеле гласине о учесницима. Послије најаве да би се у престоници Aзербејџана могао појавити Дејвид Хаселхоф, као представник Холандије, услиједила је нова -"Спајс грлс". Популарна петорка се прије четири године окупила и кренула на свјетску турнеју, али је све пукло - опет због свађе чланица групе.

Иако ова информација још није званично потврђена, сигурно је да би Викторија Бекам, Мелани Браун, Ема Бантон, Мелани Чисхолм и Џери Халивел имале велику подршку фанова из цијеле Европе и биле главни фаворити за побједу.

Британију је прошле године представљала група "Блу", која је као и "Спајс грлс" била популарна деведесетих, међутим њихова пјесма "I Can" се баш и није допала евровизијској публици, па су завршили на солидном 11. мјесту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана