Сензационална Тејлор Свифт

Глас Српске
Сензационална Тејлор Свифт

Иако њено име већини ништа не значи, вјерујемо да ће за Тејлор Свифт у будућности чути доста пута. Ријеч је о 18-годишњој америчкој пјевачкој сензацији, младој плавокосој и талентованој музичарки која је сама научила да свира гитару, а аутор је већине пјесама које изводи.

"Teardrops On My Guitar " је велики музички хит који се непрестано врти на многим свјетским музичким радио и ТВ станицама.

Тејлор припрема свој нови албум под називом "Fearless" за новембар ове године, а ускоро ће представити и нови сингл "Love Storyy". Говори ли он можда о њеној наводној вези с Yоом Yонасом из мега тинејџерске сензације "Jonas Btorhers " о којој су се амерички медији расписали у посљедње вријеме, не знамо, но свакако је добродошла бесплатна реклама уочи изласка албума "Fearless".
- Покушавам да се не нервирам због таквих медијских измишљотина, јер све је то дио мог посла. Yо је диван дечко. Не знам која дјевојка не би хтјела бити његова дјевојка - била је тајновита млада Тејлор која није ни потврдила ни демантовала те трачеве. Иначе, лијепу Тејлор је магазин "Maxim" уврстио на 52. мјесто 100 најсексипилнијих славних дјевојака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана