Са Ципелом у Москву

Глас Српске
Са Ципелом у Москву

Изненађујући резултат гласања на фестивалу "Беовизија"! Србију ће на "Еуросонгу" у Москви представљати композитор и продуцент Марко Кон и хармоникаш Милан Николић са пјесмом "Ципела".

"Ципелу" ћемо слушати на другој полуфиналној вечери Пјесме Евровизије 14. маја у московској Олимпијској арени.

Исход гласања у најмању руку је изненађење, јер су уочи фестивала за главне фаворите проглашавани "ОТ бенд" и пјесма "Суперстар" Огњена Aмиџића алијас Оскара и "Beauty Queens".
"Ципела" је од стручног жирија, који су чинили Жељко Јоксимовић, Корнелије Ковач и Биљана Крстић, добила максималних 12 поена, а од публике само седам (3.955 гласова). Ипак, у укупном збиру "Ципела" је однијела побједу и представљаће Србију у мају на Пјесми Евровизије!

Интересантно је да је од жирија "ОТ бенд" добио само пет поена, док је публика масовно гласала за пјесму студената Aкадемије Операције тријумф "Благослов за крај" - чак 28.521 глас или 25.000 гласова више од нумере која ће Србију представљати у Москви.

- Нисмо очекивали победу, мислили смо да је све изнад шестог места одличан пласман - рекао је озарени Марко Кон новинарима.

Марко Кон & Милан Николић - Ципела /video/

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана