Ролингстонси планирају турнеју, "ако буду живи"

G.S.
Ролингстонси планирају турнеју, "ако буду живи"

Ролингстонси су прије само нешто више од недељу дана издали свој нови, 26. студијски албум “Hackney Diamonds”.

Синглови “Angry” и “Sweet Sounds of Heaven”, као и попис пјесама са албума већ су познати јавности. По објављивању албума јавило се и питање потенцијалне турнеје Стонса.

“Свакако, ако још будемо живи”, одговорио је Кит Ричардс у интервјуу за BBC. Ричардс је такође у интервјуу додао како “није Нострадамус, али зна да ће свему овоме доћи крај. Ипак, нема никакве силе; изузетно се забављамо радећи ово.”

Ричардс се у интервјуу такође осврнуо и на дугогодишњег бубњара бенда Чарлија Вотса, који је преминуо претпрошле године након борбе с раком грла. Изјавио је како ће му Вотс “увијек недостајати, али да би био срећан да зна како бенд наставља даље”. Такође, он се у интервјуу осврнуо и на креативни процес настајања албума “Hackney Diamonds”

Ако још буду живи, како је рекао Ричардс, биће то укупно 47. турнеја Стонса. Стонси су своју прву турнеју одрадили на јесен 1963. године, преноси Б92.

Питање поновне турнеје свакако ће се појавити барем још једном. Наиме, Ролингстонси су потврдили како је наставак албума, односно њихов 27. студијски албум већ “75% завршен”.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана