Ријанин кишни хит

Глас Српске
Ријанин кишни хит

Хит младе пјевачице са Барбадоса Ријане под називом "Umbrella" проглашен је најзаразнијом пјесмом, након анкете проведене у Великој Британији. Пјесма која се на самом врху топ-листе синглова налазила десет седмице у току прошле године, завршила је испред "Dancing Queen" од култне шведске групе "ABBA" те испред "UMCA" од славног диско бенда "Village People ".

Међу пјесмама које најбрже "уђу у ухо" нашла се и "Come On Eleen" од британске поп скупине популарне 80-их година "Dexy`s Midnight Runners", те "Can`t Get You Out of My Head" од Aустралијанке Кајли Минок. "Umbrella" је, према истраживању које је провео "Onepoll.com", постала хит који су сви "вољели мрзити", а из компаније која је провела "онлајн" анкету истичу да су Ријанин "кишобран" људи завољели на прво слушање, али је након 100. слушања постала досадна.
- Шта више, док се налазила на првом мјесту, стално је кишило - нашалио се један од запослених.

Дуго се спекулише да се Ријана такмичи са пјевачицом Бијонс и да јој је драго када је "претекне" на топ-листама. A тврдило се и да се Ријани јако свиђа Бијонсин дугогодишњи дечко "Jay-Z". Ријана је изјавила да све то није истина.

- Ти новински извјештаји су глупости. Ја сам велики Бијонсин фан - рекла је Ријана и додала да јој је " Jay-Z" симпатичан и ништа више од тога.

 

Jennifer Lopez Jay-Z Beyonce Rihanna - Umbrella

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана