Рамбо Амадеус: Ослонимо се на науку и мање се брчкајмо у блату заблуда

ГС
Foto: Агенције

Спот “Ослони се на науку” Muzzik Video Awards номинован је у категорији најбољи анимирани видео.

Muzzik Video Awards(МVА), регионални фестивал кратког музичког филма, који нас упознаје са најбољим регионалним спотовима, извођачима и ауторима различитих музичких жанрова, недавно је објавио да је спот “Ослони се на науку”, за пјесму коју је Рамбо Амадеус реализовао уз подршку Амбасаде Велике Британије у Подгорици и UNICEF-а почетком новембра прошле године, номинован у категорији најбољи анимирани видео.

Цртеже, 3Д моделинг, анимацију и монтажу спота потписује Дарко Влаовић, а истакнути аутор, музичар, извођач и еколошки активиста путем Фејсбука позвао је поштиваоце његовог рада да једним кликом допринесу промовисању науке, преноси Дневни аваз.

-Спот за пјесму коју сам урадио у сврху популаризације науке номинован је за награду. Ако побиједи, гледаће се више. Што се више буде гледао, гледаоци ће бити све расположенији да повјерују рефрену ове пјесме. Што се више људи буде ослањало на науку, мање ћемо се брчкати у блату заблуда и предрасуда, написао је Рамбо Амадеус, иначе UNICEF-ов амбасадор добре воље.

И сарајевски алтернативни бенд "Чинчила" је са својим спотом "Погледај" номинован за најбољи анимирани видео на Muzzik Video Awards.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана