Рамбо Амадеус најавио концерт на старинском озвучнеју

Танјуг
Рамбо Амадеус најавио концерт на старинском озвучнеју

БЕОГРАД - Алтернативни музичар Рамбо Амадеус најавио је да ће са својим пратећим бендом Фајв Винетус поново одржати и концерт у Београду, овог пута 25. децембра у мтс дворани.

Рамбо је на свом фејсбуку написао да послије "врло лијепог љетњег концерта" 24. септембра у Ботаничкој башти у Београду планира зимски у мтс дворани, некадашњем Дому синдиката.

"На прошлом концерту у Дому синдиката није било све како треба због техничких проспуста. Ја сам био индиспониран, извјештачен. Жеља ми је да поправим утисак у децембру. Надам се и дијелу публике која је била у Ботаничкој башти. Дјелује да су послије два и по сата хтјели још", оцијенио је музичар, чије је право име Антоније Пушић.

У најави концерта, Рамбо је најавио да ће покушати спојити "најбоље од двије дијаметрално различите врсте наступа"

- "Вече гломазне поезије", гдје људи долазе да чују стихове и хумор, и "концертно музицирање бенда". "Али без јаког озвучења, него баш као што је било на приредбама у вријеме кад је Дом синдиката и направљен. Без сувишне тутњаве звучника. На минималном старинском озвучењу. Фино и лако, али авангардно, храбро. Ретро авантгард, заправо", навео је Рамбо.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана