“Психомодо поп” издао сингл “Вјерујем у чуда”

Б. П.
“Психомодо поп” издао сингл “Вјерујем у чуда”

ЗАГРЕБ - Чувени загребачки рок састав “Психомодо поп” објавио је нови сингл “Вјерујем у чуда” са истоименог, 12. студијског албума који је објављен у априлу ове године.

Новим албумом и великом концертном турнејом састав обиљежава 40 година каријере. Укупно девет нумера налази се на новом издању које је најављено синглом “Дижеш ме”, којим су одушевили публику, а чијим ће путем сигурно кренути и нови сингл, насловна “Вјерујем у чуда” за коју њен аутор Давор Гобац каже да је пјесма која описује како су издржали свих ових 40 година. Гобац је потписник музике свих девет пјесама, док текст двије од њих (“Мобител” и “То није ОК!”) потписује Смиљко Кајтез.

Осталих седам инспирација су Гопца, који сваком пјесмом прича неку животну причу, на увијек занимљив начин: некад у забавном, а понекад озбиљнијем тону.

Плоча је обиљежена препознатљивим звуком “Психомода”, зачињеним доприносом врхунске екипе гостујућих музичара попут Деана Мелкија на виолини, Дарка Седак-Бенчића на труби, Мирона Хаусера на тромбону и Војкана Јоцића на саксофону. Видео-спот за нови сингл је радио Радислав Јованов Гонзо инспирисан илустрацијама Динка Цепака, док је израда 3Д дијела анимираног видеа дјело Матеја Дуспаре. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана