Почиње продаја улазница за концерт Ленија Кравица

Д. К.
Почиње продаја улазница за концерт Ленија Кравица

БAЊA ЛУКA - Улазнице за концерт америчке рок звијезде Ленија Кравица у Бањој Луци биће данас пуштене у продају, саопштио је јуче организатор концерта, директор Aгенције "Фронт стејy" Синиша Томић.

Он је додао да ће се улазнице, чија ће се цијена кретати од 15 до 30 евра, моћи купити у Туристичкој организација града Бања Лука, туристичким агенцијама "Себастијан" и "МГ травел", "Хард рок" кафеу Бања Лука, Спортској дворани "Борик" и на бањалучком Градском стадиону.

- Продајна мјеста улазница у другим градовима Републике Српске и БиХ биће одређена до краја ове седмице о чему ћемо благовремено обавијестити јавност - рекао је Томић.

Концерт Ленија Кравица у Бањој Луци најављен је за 9. јун на Градском стадиону, са почетком у 20 часова, а претходи му концерт у Љубљани.

Након Бање Луке, Кравиц ће наставити турнеју концертима у Aустрији, Мађарској, Словачкој, Чешкој и Британији, а у јулу и у Холандији, Италији, Француској, а турнеја се завршава 19. јула у Штутгарту у Њемачкој.

Лени Кравиц је прошле године био у Београду, а потом је одржао концерт и на плажи Јаз у Будви.

Кравиц је до сада снимио седам студијских албума, а процјењује се да је продато више од двадесет милиона носача звука са његовом музиком.

Током каријере освајао је многобројне музичке награде, а "Гремијево" признање за најбољег мушког извођача добио је четири године заредом.

Лени Кравиц је текстописац, извођач, аранжер и продуцент, свира гитару, бас, бубњеве, клавијатуре и перкусије.

Влада Републике Српске је 9. априла одобрила 100.000 КМ из буџетске резерве Министарству за породицу, омладину и спорт РС за суфинансирање концерта Ленија Кравица.

Lenny Kravitz - Believe

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана