Почиње продаја карата за Егзит

Глас Српске
Почиње продаја карата за Егзит

Продаја промо-улазница за новосадски Егзит фестивал 2011. године по цијени од 4.990 динара, што је око 90 марака, почиње 10. децембра тачно у подне.

 Фестивал ће се одржати од 7. до 10. јула 2011. године на Петроварадинској тврђави у Новом Саду. Имена првих звијезда новог издања фестивала биће ускоро позната, а Егзит ће, као и сваке године, великим попустима обрадовати све посјетиоце који се одлуче да међу првима купе улазницу. Трка за најјефтиније промотивне улазнице за дванаести фестивал почиње у петак, 10. децембра, тачно у подне, путем сајта "Gigastix.com ". Најбржи посјетиоци моћи ће да наруче ограничени број улазница по првој промотивној цијени.
На овај начин најбржима је обезбијеђен попуст од 55 одсто у односу на редовну цијену улазнице која ће износити 10.990 динара. Званична претпродаја улазница почиње одмах након што се распродају прве промотивне улазнице, а цијена четвородневне улазнице у претпродаји износиће 6.990 динара. Све детаљне информације о цијенама и начину куповине улазница за Егзит 2011. године посјетиоци могу пронаћи на официјелном сајту фестивала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана